LeBron ne želi komentirati Irvingove i Bostonove nastupe

Nakon što je LeBron James s velikih 39 poena odveo svoje Cavalierse do preokreta i pobjede protiv Clippersa, novinari su ga upitali što misli o predstavama koje prikazuju njegov bivši suigrač Kyrie Irving i njegovi Boston Celticsi. James nije bio zainteresiran davati komentare o tome, no ipak je imao nešto za reći.

“Ha? Želite da komentiram to? Imam previše svojih briga ovdje pokušavajući nas vratiti na pravi put. Gledao sam utakmicu u četvrtak navečer. To je bila utakmica tipična za Istočnu konferenciju. Ne vidite puno puta da Golden State ne zabije oko 120 poena. Boston je imao dobar tempo, ali obje ekipe su se patile u šutiranju. Slobodna bacanja su odlučila u zadnjoj četvrtini. Ali ne obraćam veliku pozornost na to što oni (op.a. Boston) rade osim njihovih rezultata i nekih događanja oko njih. No, trenutno igraju dobru košarku.”

Iako se LeBron čini poprilično nezainteresiran, sigurno je da ga odlična igra i rezultati Celticsa ne ostavljaju ravnodušnim. Podsjećamo, Boston je u četvrtak došao do 14. pobjede u nizu nakon što su napravili veliki preokret u utakmici protiv Golden State Warriorsa.