Jordan Bell objasnio zašto je “uzeo na zub” Bullse

U petak navečer, jedna od najlošijih ekipa lige, Chicago Bullsi, došli su u goste Golden State Warriorsima. Steve Kerr je tu vidio idealnu priliku za odmoriti svoju radilicu Draymonda Greena, a priliku u startnoj petorci odlučio je dati rookieju Jordanu Bellu, kojeg po mnogočemu uspoređuju s Greenom.

Bila je to idealna prilika za mladog Bella da po prvi put započne utakmicu od prve minute. Naime, Bell je bio 38. izbor na ovogodišnjem draftu, a izabrali su ga upravo Chicago Bullsi da bi ga kasnije tradeali u Golden State za novac.

Bell se htio pobrinuti da ih podsjeti na taj potez. I uspio je. Prije početka same utakmice Bell je izvodio nekakve geste. Kasnije je objasnio da je pokazivao trljanje novčanica.

“Htio sam vidjeti kako novčana naknada igra u Bullsima.” ironično je izjavio Bell.

No, to mu nije bilo dosta. Nakon što je zabio koš pod faulom Paula Zipsera, hladno je rekao “three-point-five” (3,5) jer su ga Bullsi zamijenili za 3,5 milijuna dolara.

Bell je kasnije priznao da je pomno planirao kako će zafrkavati svoju bivšu ekipu još od trenutka kada mu je Kerr rekao da će startati. Inače, u 26 odigranih minuta, Bell je imao solidan učinak – sedam poena, po šest skokova i blokada te četiri ukradene lopte.