James Harden postao suvlasnik nogometne momčadi Dynama

Košarkaška superzvijezda i igrač Houston Rocketsa, James Harden, pridružio se vlasničkoj skupini nogometne momčadi Houston Dynama, objavili su jučer Harden i klub.

Vrlo sam uzbuđen zbog mogućnosti da se pridružim grupaciji vlasnika Houston Dynama i Houston Dasha i ponosan sam što sam dio kluba s ogromnom povijesti i velikom budućnošću, rekao je Harden. Houston je sada moj dom i vidio sam to kao način ulaganja u moj grad i proširenja poslovnih interesa u isto vrijeme. Nogomet općenito, a posebno MLS, eksplodirao je i ima ogroman prostor za daljnji rast. Već nekoliko godina obožavam nogomet ​​i znam da Houston ima veliku bazu nogometnih navijača, te mogu reći da je za mene to bila vrlo jednostavna odluka u trenutku kada se ova prilika ukazala.

Harden se pridružio grupi vlasnika koju predvodi Gabriel Brener, koji je kupio većinski udio u timu u prosincu 2015. Rođen u Mexico Cityju, Brener je jedini vlasnik američkog profesionalnog sportskog tima koji je rođen u Meksiku. Direktor je Brener International Grupe, privatne investicijske tvrtke i obiteljskog ureda s globalnim poslovnim i investicijskim interesima.