Chris Paul je ovo ljeto mnogim ljudima morao priopćiti svoju odluku da napušta Los Angeles i da se namjerava pridružiti Jamesu Hardenu u Houston Rocketsima. Među onima kojima je to morao obznaniti su i njegova djeca. „Najsmješnije je bilo kada sam vijest priopćio svojoj četverogodišnjoj kćeri. Samo me pogledala i upitala da li i mama dolazi s nama. Nije joj uopće važno gdje idemo, već samo hoće li mama biti tamo.“

Ako ste dovoljno sretni da u NBA vode uđete kao prvi izbor na draftu, velike su šanse da je neko već shvatio koliko ste talentirani. Da li putem skauting izvještaja, praćenja kako Stephen A. Smith galami dok opisuje vašu igru ili čisto gledajući kako dominirate na sveučilištu, očekivanja o vama rastu. Kao što je već […]

Golden State Warriorsi su impresivno ušli u finale NBA lige pomevši zaredom Portland, Utah i San Antonio. Tamo će snage treći put zaredom odmjeriti s poznanicima iz Clevelanda. No, osim zbog toga što su prošle godine prosuli vodstvo od tri naprema jedan u finalu, Warriorsi su cijelo ljeto bili u fokusu zbog još jednog događaja.

Salah Mejri je s 29 godina na leđima postao prvi tuniski igrač u povijesti NBA lige. Nakon što je proveo dvije sezone u Real Madridu, s kojim je 2015. osvojio Euroligu, potpisao je za Dallas Maverickse. Uspio se izboriti za mjesto u momčadi te je 25.listopada 2015. Objavljeno kako će se naći na aktivnom rosteru u prvoj utakmici sezone.

Allen Iverson je i dalje jedan od najtraženijih ljudi za intervjuiranje. Ikonu Sixersa mnogi će uvijek rado pitati za mišljenje o gorućim pitanjima oko NBA lige.

Portland Trail Blazersi su se, u lovu na doigravanje, odlučili razmijeniti Masona Plumleeja za Jusufa Nurkića iako su na stolu imali i razmjenu za Jahlila Okafora.

Prošla su već dva tjedna od razmjene koja je potresla NBA svijet i ostavila za sobom mnoga pitanja. Za vrijeme All-Star utakmice, 20.veljače, dogovoreni su okviri razmjene kojom je u Pelicanse poslan jedan od najboljih centara NBA lige.

Već je prošlo 6 godina otkako se Brandon Roy bio prisiljen umiroviti. Nakon dvije operacije 2010. i saznanja da su mu koljena toliko degenerirana da u njima gotovo više i nema hrskavice, odlučio je da je vrijeme.

Ovo se ljeto kolonija Hrvata u najjačoj ligi svijeta uvelike povećala. Jedan je od njih završio i u gradu anđela, jer su Lakersi kao 32. pick odlučili izabrati Ivicu Zupca

Momčad Orlando Magica predstavlja jedno od najvećih razočarenja ove sezone. Nakon turbulentnih promjena ovo ljeto, mnogi su smatrali da se mogu boriti za doigravanje, posebno u Istočnoj konferenciji.