Kobe Bryant se posvaðao s èelnicima Lakersa

Los Angeles Lakersi ove sezone ne izgledaju dobro. Trenutaèno su na omjeru 18-13 što ih smješta na šesto mjesto Zapadne konferencije. U gostima su vrlo loši na što ukazuje omjer 5-11.

Novi poraz na strani su doživjeli u nedjelju kod Phoenixa koji je pobijedio 102-90, a nakon utakmice je zagrmio najbolji igraè Lakersa Kobe Bryant koji se obrušio na klupsko vodstvo.

“Ovako ne možemo funkcionirati. Prestanite prièati o promjenama, jer u takvom okruženju ne možemo normalno igrati” rekao je Bryant.

Inaèe, èesto se u klubu govori o novim odlascima (nakon onog Lamara Odoma na poèetku sezone), a klub bi volio promijeniti Paua Gasola.

“Kako èovjek može igrati ako nema pojma hoæe li veæ sutra biti u istom dresu. Razumijem Paua i znam da mu je strašno teško. No, klub šteti i njemu, ali i samom sebi. Pa, zato ostvarujemo loše rezultate. Apeliram i molim da se prestane prièati i nagaðati o tome. Ili neka se nešto konkrento napravi, makar nisam niti najmanje za odlazak Gasola, ili neka ovo ludilo prestane. Pustite nas na miru, molim vas” rekao je Bryant.