Shaq igra treæu utakmicu serije protiv Miamija

Gorostasni centar Boston Celticsa Shaquille O’Neal (39) oporavio se od ozljede lista desne noge zbog koje je s košarkaških parketa izbivao skoro èetiri mjeseca.

Trener Celticsa Doc Rivers rekao je kako bi Shaq trebao zaigrati u subotu naveèer kada Boston doèekuje Miami u treæoj utakmici doigravanja polufinalne serije Istoène konferencije, ali da neæe zapoèeti u prvoj petorci. Podsjeæamo, u prve dvije odigrane u Miamiju Heat je upisao dvije pobjede.

Ove je sezone O’Neal ukupno odigrao 37 utakmica, a prosjeèno je za 20,3 minute upisivao 9,2 koša i 4,8 skokova.

U veljaèi su se Celticsi u razmjeni igraèa odrekli usluga centra Kendricka Perkinsa i poslali ga u Oklahoma City u nadi da æe se O’Neal ranije oporaviti od ozljede, ali to se nije dogodilo.

Leave a Reply

40 Comments on "Shaq igra treæu utakmicu serije protiv Miamija"


Guest
mate
4 years 17 days ago

Larry, kao prvo da razjasnimo neke stvari meni James nije simpatican, al upravo zbog ovih hejtera mi je postao drag. Kobe je nakon sta je potira Shaqa iz kluba dvaput ispa u 1. krugu playoffa i jednom se nije plasirao, i trazio je trejd, dok mu nisu poklonili Gasola, odnosno GM Mempjisa West, inace Lakersova legenda. Cleveland je najnesposobnija fransiza u povijesti Nba lige, opcenito u svim sportovima, i sta je on trebao najbolje godine karijere igrati sa Illgaskasom, Parkerom, Moonom, Delonte Westom, koji je sad 10. igrac Bostona, Varejaom, i ostalim krpama. Dajte molim vas, trade, pred televizijom, na ovaj ili onaj nacin je otisao iz kluba kao i pun k velikih igraca. Doduse na glup nacin, al to je ionako sporedna stvar, oni mu trebaju bit zahvalni sta je napravio za njih, od najgore ekipe u ligi bio je uvik pri vrhu. Znaci Malone isto nije voða, ni Stockton, ni Barkley, jer nemaju prsten, o cemu ti pricas, kakve veze imaju liderske sposobnosti sa tim. Sa onom ekipom ne bi ni Jordan dosa u finale lige ka sta je James doša. Svaka mu èast, a Miami æe sigurno osvojiti 4-5 naslova, gdje æe James barem dvaput biti mvp finala, tako da æe vam pasti te smiješne teorije u vodu da nije voða. Pazi ti govoriš da je James gubitnik jer sa MO Williamsom, Parkerom Varejaom i Illgauskasom, krpom do krpe nije dobija Boston ekipu sa 4 hall of fame igraèa, jel ti shvacas sta ti pricas?

Guest
Larry33
4 years 17 days ago

Allena je izdala vlastita ekipa poslavši ga u sonicse koji su imali najmeru ekipu slagat iz nule i tradeali su ga za jeffa greena, delonte westa i szerbiaka i dobili još BBD-a, zanimljivo je da su svi iz ovoga tradea osim szerbiaka sad u celticsima. A garnett se 12 godina trsio da osvoji naslov sa minesotom na zapadu pored najjaèih ekipa tada, i kada su mu rekli da nemaju namjeru mjenjati ekipu sa namjerom da njemu daju moguænost osvajanja prstena rekao je da želi trade. U kojem se to svemiru može usporedit sa lebronovim odustajanjem, slažem se da su i GM i trener cleverlanda bili loši, ali nisu mu rekli da neæe ništa poduzeti, èak dapaèe davali su mu najveæi ugovor u nba i klauzulu od još novca ako mu kroz 3 godine ne slože šampionsku ekipu. Ali vama drkadžijama je to isto

Guest
Larry33
4 years 17 days ago

@mate, garnett i allen su došli putem tradea, šta znaèi da je GM Celticsa obavio odlièan posao i doveo Pierceu ekipu za naslov, jel i lebron isto tako mogao, a ne se ko najveæa pi.ka udružio sa wadeom i boshom i najavljuje 8 prstenova. On je otišao jer nije mogao osvojiti prsten jer je mali igraè i otišao je kod wadea jer ga sam nebi sigurno osvojio jer je quitter i nije voða. Kažeš blokirao ronda s leða 10 puta, isto je rondo unatoè tome zaipija 2 tripple doublea u toj seriji i jedan od tih je td sa najveæim brojkama ikad, a lebron je nakon šta ga je rondo obruka stao igrat i digao ruke, znaèi samo taj jedan potez najboljeg igraèa svih vremena po vama drkateljima na lebrona može izbacit iz takta, ja sam gledao tu seriju i znam da se boston prošetao kroz cleverland u 6. utakmici, lebron nije htio igrat. Pa da, odustajanje ne osvaja prvenstva to je istina.

Guest
duci
4 years 17 days ago

@mate sve stoji…ali ljudi su danas ljubomorni na svaèiji uspjeh …lebron je imao potpuno pravo šta je otiša iz clevelanda i na onaj naèin…kako god je klub 5 godina ignorira njegove želje da se sastavi poštena momèad koja bi mogla osvojiti naslov,tako ih je i on lipo zasluženo odj… prid cilin sviton na televiziji……da san na njegovom mistu ja bi bia èeka zadnji zadnji tren i onako bi ih ostavia jer su retardirani i nikad više playoffa a kamoli naslova neæe vidit

Guest
mate
4 years 17 days ago

Larry stza je tebi, jel Garnett veliki igrac? I on se ujedinio sa Pierceom i Allenom, jel Malone veliki igrac koji je otisa u Lakerse da mu Shaq sam donese naslov, jesu Carmelo, Deron, Allen, Boozer, Barkley, Drexler, itd veliki igraci i oni su prominili klub?

 

Na današnji dan