Eric Gordon vratio se treninzima New Orleansa

Djed Božićnjak darivao je košarkaški NBA klub New Orleans Hornetse povratkom sjajnog beka Erica Gordona, koji se napokon oporavio od ozljede koljena.

U ponedjeljak je, na Badnjak, Gordon odradio prvi trening sa suigračima još od ljetnog trening-kampa, ali zasada još nije poznato kada će upisati prve povratničke minute. Hornetsima je povratak Gordona na parket uistinu pravi Božićni poklon s obzirom da su na nizu od 11 uzastopnih poraza.

Trener Monty Williams rekao je da Gordon sigurno neće igrati u srijedu protiv Orlando Magica, ali da bi mogao zaigrati do kraja tekuće godine. New Orleans u 2012. godini, osim s Orlandom, igra još protiv Toronta i Charlotte.

“Dobro je izgledao na treningu, no treba vidjeti kako će reagirati njegovo tijelo dan kasnije. Zasada još ne treba izlaziti s prognozama, ali nastup je vrlo blizu”, rekao je trener Williams.

Recimo i da povratak možda i neće biti toliko lijep za Gordona, s obzirom da mu navijači Hornetsa sigurno nisu zaboravili izjavu od prošloga ljeta, kada je potpisao ugovor s Phoenixom, te rekao da je sretan što je epizoda s Hornetsima iza njega.