Jeremy Lin poèeo trenirati i vraæa se za doigravanje?

Svi ljubitelji košarke i New York Knicksa od srijede pa nadalje drže stisnute palèeve da treninzi kojima se vratio Jeremy Lin proðu bezbolno pa da Tajvanac zaigra u doigravanju.

Lin (23) je 2. travnja imao operaciju lijevog koljena, a juèer (srijeda) je bio podvrgnut testovima fizièke spreme i lakšem šuterskom treningu. Obje je stvari odlièno odradio i – što je najvažnije za sve navijaèe Knicksa – bez bolova u koljenu.

“Pitao sam ga kako je nakon treninga, a on mi je kao iz topa odgovorio da se osjeæa odlièno. No, moramo još dosta raditi da bude sasvim spreman tako da otklonimo svaku moguænost nove ozljede”, rekao je privremeni trener Knicksa Mike Woodson.

Iako su Knicksi izborili doigravanje bez njega, svi se u New Yorku nadaju povratku na parket èovjeka koji je pokrenuo “Linsanity” u “Velikoj Jabuci”. Ako se prisjetimo, Knicksi su još pod Mikeom D’Antonijem bili oko 10. mjesta Istoène konferencije kada je Lin, 4. veljaèe, dobio tek drugu priliku da zaigra više od sedam minuta na utakmici.

Toènije, odigrao je 36 za vrijeme kojih je predvodio New York do 99:92 pobjede nad New Jerseyjem postigavši 25 koševa. Nakon tog susreta pobjednièka serija Knicksa trajala je sedam utakmica.