Pistonsi nezadovoljni ponudama, Drummond postaje slobodan igrač?

Andre Drummond je na izlaznim vratima Detroit Pistonsa. Jedna od glavnih meta ovog, nogometnim riječnikom, prijelaznog roka bi mogla do kraja sezone ostati u Detroitu. Drummond trenutno pruža vrhunske partije, a u dogovoru s ljudima koji ga zastupaju Pistonsi su se odlučili ispitati tržište kako bi dobili što bolju varijantu zauzvrat.

Jedna od takvih opcija jest razmjena u kojoj bi Pistonsi zaradili nekoliko pickova prvih runde u nadolazećim draftovima. Tako bi jednostanvije ušli u proces rebuildinga s obzirom na još nekoliko utega koje imaju u momčadi poput primjerice Blakea Griffina, inače jednog plaćenijih igrača u ligi.

Celticsi, Raptorsi, Mavericski, Warriorsi – sve redom momčadi koje su zainteresirane za centra Pistonsa, ali dogovora nema na pomolu jer su sve momčadi za sada u razmjenama ponudile samo ugovore igrača koji su pred istekom, a ne pickove prve runde. Posljednji koji su ušli u pregovore bili su Atlanta Hawksi s kojim također nije postignut dogovor.

Trade deadline se opasno približava pa postoji i varijanta u kojoj bi Drummond ostao u svlačionici Pistonsa do ljeta i pred početak nove sezone postao free agentom.