Kerr: Svi su u pravu

Skoro svaka legenda NBA koja je osvojila naslov, izjavila je kako bi njihova momčad pobijedila Golden State Warriorse. Naravno, Steve Kerr odgovorio je u svom karakterističnom sarkastičnom tonu.

Svi su u pravu“, izjavio je Kerr.

Uništili bi nas sve. Što vrijeme ide igra je sve lošija. Igrači su manje talentirani nego što su to bili. Igrači iz pedesetih bi nas uništili. Čudno je to kako ide evolucija, ne napredujemo u sportu. Igrači su manji, slabiji. Ne znam. Ne mogu to objasniti“, izjavio je za kraj uvijek zanimljivi Kerr.

Stephen Curry ne vidi smisla u raspravljanju.

To mi je malo smiješno. Utakmica koju nisam nikad odigrao. Ne želim biti u toj situaciji i raspravljati o tome. Svaka momčad o kojoj smo razgovarali bila je odlična u svojoj eri, odlična u svom vremenu. To je bilo sjajno za ligu, inspiracija za mlade igrače koji su tek dolazili kao ja. Sada je naše vrijeme da učinimo to isto“, rekao je Curry.

Može imati klasične ulične rasprave tko bi bio bolji i sve te ostale teme, što je nekada i zanimljivo. Ali na kraju dana ne možeš uništiti sve što smo mi učinili na temelju toga što uspoređuješ momčadi iz prošlosti, jer u biti ne možeš. Poštujem svaku odličnu momčad koja je došla prije nas, svakog odličnog igrača. Nadam se za 20 godina da ćemo mi biti odlična momčad o kojoj će se govoriti“, izjavio je za kraj Curry.

MGM Grand, kladionica iz Las Vegasa ipak pružila je veće šanse Warriorsima protiv Bullsa iz 95/96. Rasprava nikada neće završiti.