Stephenson očekuje da će biti na meti navijača Clevelanda

Indiana Pacersi u petak navečer gostuju u Clevelandu. Susreti ovih momčadi su u zadnje vrijeme bili posebice zanimljivi, ponajviše zbog Lancea Stephensona i njegovih kontroverznih pokušaja da dekoncentrira LeBrona Jamesa. Stoga ne čudi da Lance očekuje provokacije od navijača Cavsa.

“Ja sam osoba koju svi vole mrziti. Nikad ne dobijem aplauz u drugim dvoranama i to je sjajan osjećaj. To me svaki put motivira – naljutiti publiku i uvući se njima i cijeloj ekipi pod kožu.” prokomentirao je Stephenson.

Novinari su ga upitali i kako on brani LeBrona.

“Morate biti grubi. Staviti mu ruku na lice svaki put kad šutira. Budi aktivan, neka te osjeti. On je pametan igrač i donosi sjajne odluke. Nećete ga tako lako dovesti do točke do koje sam ga ja doveo u prošloj utakmici, pa i u svim drugim utakmicama. Svaki put morate imati drugačiji pristup.”

Podsjetimo, i na prošloj utakmici Lance je imao obračun s LeBronom, no Stephenson kaže da jako rijetko koristi trash talk protiv Jamesa.

“Ne koristim ga zato što jako rijetko odgovara, pitam se zašto. Najviše što je rekao je ‘Čovječe, što nije u redu s tobom?’. Osim toga, ništa. Vjerojatno pokušava ostati fokusiran i ne dati mi da mu uđem u glavu.”