Billups upitan za nastavak sezone

Iako bi u svlaèionici Clippersa trebalo vladati oduševljenje nakon teške i neizvjesne pobjede u gostima kod Orlanda, atmosfera je zabrinjavajuæa te meðu igraèima vlada šok i nevjerica.

Razlog tome je ozljeda Billupsa koji je sredinom èetvrtog perioda nezgodno doskoèio na lijevu nogu te ozlijedio petu. Iako je do toga trenutka još jednom opravdavao svoj nadimak Mr.Big Shot s 11 poena u èetvrtom periodu uz 3 ubaèene trojke sredinom perioda dogodila mu se ozljeda zbog koje je nakon minute provedene u bolovima na terenu iznesen uz pomoæ suigraèa.

Prve informacije koje dolaze iz izvora bliskih Clippersima nisu nimalo obeæavajuæe te se svi pribojavaju da je juèerašnji nastup moguæe i posljednji ove godine.

Trener Clippersa, Vinny Del Negro je izjavio  kako mu je žao ekipe, ali pogotovo Billupsa te njegovog utjecaja i znaèenja  ekipi. Paul s druge strane istièe kako je “Billups najbolji bek s kojim starta od dolaska u ligu te kako æe njegova ozljeda utjecati na strategiju momèadi“.

Koliko je ozljeda ozbiljna vidjet æe se nakon sutrašnjeg pregleda koji je zakazan u Clevelandu ali prognoze nisu nimalo dobre. Clippersi imaju dubinu na niskim pozicijama te æe Randy Foye i Mo Williams pokušati nadomjestiti njegov izostanak. Takoðer Clippersi pokušavaju u svoje redove dovesti J.R.Smitha no u ovom trenutku mogu mu ponuditi samo veteranski minimum.

U redovima Clippersa svi se nadaju dobrim vijestima no ukoliko se obistine crne prognoze šanse Clippersa da dokažu da su više od samo atraktivne ekipe biti æe uvelike umanjene.