Tuesday, December 12, 2023

ZADNJE OBJAVE

Ponajbolji igrač Minnesote pušten iz zatvora!

Malik Beasley odslužio je 78 dana zatvora od predviđenih 120 nakon što je priznao krivicu za slučaj u kojem ga se teretilo da je pred kućom u kojoj su tada boravili, svojoj obitelji prijetio puškom. Beasley će sve do veljače 2024. biti pod policijskom kontrolom, no sudeći prema ponašanju 24-godišnjeg braniča ovo bi vrlo brzo moglo postati samo ružna uspomena iz prošlosti.

Odmah po izlasku i puštanju iz Wright County zatvora Malik nije krio sreću i oduševljenje time što je opet na slobodi, te je uistinu prštao dojmovima “druge osobe”. Kratko je nakon izlaska za američke medije izjavio: “Želim da ljudi od mene uče jer će ovo biti jako dobra priča. Prošla godine bila je samo jedno poglavlje, i nadam se da ćete biti tu do kraja knjige!”

Nakon izrečene kazne, NBA liga suspendirala je Beasleya na 12 utakmica, a do tog trena u dresu Timberwolvesa bilježio je 19.6 koševa po utakmici uz 4.4 skoka po utakmici. Beasley će još kao dio kazne morati platiti 3 tisuće dolara, te završiti trening samokontrole, no više mu neće biti dozvoljeno da sa sobom nosi vatreno oružje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE