Wednesday, September 27, 2023

ZADNJE OBJAVE

Randolph i Allen ulaze u povijest Grizzliesa!

Dvojac koji je apsolutno obilježio ‘grit and grind’ eru, koja je kasnije postala identitet Memphis Griezzliesa – Tony Allen i Zach Randolph ući će u povijest franišize za koju su igrali od 2010. odnosno 2009. sve do 2017. godine, te je uvodili u sedam uzastopnih NBA doigravanja od 2011.-2017. Naime dresovi s brojevima 9 i 50, koje su nosili tokom igranja za klub u kojem su u svojoj cijeloj NBA karijeri zadržali najduže, biti će umirovljeni i to će postati prvi dresovi koje je umirovila ekipa iz Memphisa (prvotno Vancouvera).

Najbolju sezonu Allen je imao tokom sezone 2011./12. kada je odigrao 58 susreta u kojima je zabijao malo manje od 10 koševa po susretu, a tome bi pridodao 4 skoka, 1.5 asistenciju te skoro pa 2 ukradene lopte. Randolph je dvije godine prije toga u 81 odigranom susretu u kojem bi svaku utakmicu započeo kao član prve petorke zabijao je 20 koševa po susretu, hvatao skok skoro pa 12 puta po susretu te asistirao nešto manje od 2 puta.

Dakle jedan od najboljih obrambenih igrača u posljednjih 20 godina i snažni centar osim ovih brojeva  svaku večer na NBA parketu pružali su srčane partije i jako brzo postali favoriti svih navijača. Obojica su još uvijek česti posjetitelji utakmica ove ekipe, te su veliki zagovaratelji ideje kluba s Ja Morantom u ulozi glavne zvijezde.

 

FOTO: Fanshare

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE