Uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela NBACro.com portala, svih njegovih dijelova i podstranica (u nastavku samo NBACro) automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem NBACro portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio NBACro portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

NBACro Portal

NBACro sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice.

NBACro sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sav sadržaj NBACro portala koristite na vlastitu odgovornost i NBACro se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup NBACro portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije.

Autorska prava

NBACro polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio/video materijale, baze podataka). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava NBACro portala i podložno je tužbi.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (NBACro, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu administracije portala.

Ukoliko smatrate da je NBACro povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biti će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na vanjske stranice

NBACro sadrži linkove na web-stranice izvan vlastitog portala. NBACro linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Forum

Forum je besplatni servis NBACro portala koji omogućuje komunikaciju među posjetiteljima portala i reguliran je ovim Uvjetima korištenja te Pravilima lijepog ponašanja na forumu.

Zaštita privatnosti

NBACro štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

NBACro se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

NBACro može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke NBACro koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznate svjetske web-stranice poput Googlea i sl.

NBACro obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

NBACro se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila NBACro portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Registrirani korisnici

Registracijom na NBACro portal korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke te odabrati korisničko ime i lozniku.

NBACro nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

NBACro je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.

Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.

NBACro zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portala ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.

Korisnik je dužan odmah prijaviti NBACro portalu neovlašteno korištenje njegovog korisničkog računa. NBACro ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje korisničkog računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Poruke portala i sponzora

NBACro može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti NBACro portala i sponzora.

Modificiranje i promjene pravila

NBACro zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama NBACro može, ali i ne mora, obavijestiti korisnike putem elektroničke pošte ili objavljivanjem na portalu.

Korištenjem bilo kojeg sadržaja na NBACro portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.