lakers-russell-clarkson

Prema navodima lokalnih medija, Los Angeles Lakersi su zainteresirani za Paula Milsapa i Nerlensa Noela, međutim, nisu spremni odreći se svojih mladih zvijezda. Navodno su Lakersi službeno pregovarali s Hawksima oko Milsapa , dok su za Noela samo izrazili svoju zainteresiranost. Lakersi nisu u mogućnosti ponuditi u zamjenu niti svoje prve izbore u prvom krugu drafta sve do 2020. ili 2021. godine. Pitanje je što onda Lakersi mogu ponuditi da bi uopće zainteresirali Hawkse i Sixerse.

NBA: Preseason-Denver Nuggets at Los Angeles Lakers

Generalni menadžer Los Angeles Lakersa Mitch Kupchak, upitan od strane medija o mogućim potezima i tradeovima koji bi mogli pojačati drugu najtrofejniju franšizu u povijesti NBA lige, kaže kako za sada ima vrlo malo šanse za tako nešto:

lou-williams

Jedna od svijetlih točaka u još jednoj ispodprosječnoj sezoni momčadi Los Angeles Lakersa je Lou Williams.

donatas-motiejunas

Saga oko Donatasa Motiejunasa se nastavlja. Litvanski reprezentativac još ne zna s kim će igrati ove sezone, a neki dan se pojavio na treningu Los Angeles Lakersa.

russell-ingram-zubac-nance

Krilni centar Los Angeles Lakersa Larry Nance Junior neće sudjelovati u utakmicama barem četiri tjedna zbog problema s lijevim koljenom.

luke-walton

Luke Walton je od ove sezone preuzeo klupu Los Angeles Lakersa te je bio naglašen kao veliko pojačanje zbog trenerskog potencijala koji posjeduje. Time se prihvatio velikog projekta u kojem mora vratiti franšizu na pobjedničke staze.

gordon-hayward

Krilo Utah Jazza, Gordon Hayward, je već godinama prva violina svoje ekipe. No, momak sa sveučilišta Butler je ove godine odlučio da unaprijedi svoj status s najboljeg igrača momčadi do potencijalnog All-Star kandidata.

russell-walton

Jedan od važnih faktora iznenađujuće dobrog početka sezone Los Angeles Lakersa je i igrač u čijim su rukama ostavljeni ključevi franšize – D'Angelo Russell.

Stranica 1 od 8812345...102030...Posljednja »