Sunday, May 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

James Johnson odlazi u Raptorse

Toronto Raptorsi nastavljaju rebuilding ekipe te u cilju pomlaðivanja doveli su Jamesa Johnsona, sada veæ bivše krilo Chicago Bullsa, u zamjenu za izbor prve runde ovogodišnjeg NBA drafta.

Raptorsi su 2009. godine prije Drafta isprobali Johnsona na svom pre-draft workoutu, no on je kao 16. izbor otišao u Bullse. “James je snažno, atletièno i raznovrsno nisko krilo kojeg smo gledali na Draftu prije dvije godine te smo se nadali da æemo ga odabrati“, izjava je generalnog menadžera Raptorsa Bryana Colangela.

Ovaj 206 cm visoki i 111 kg teški igraè sa sveuèilišta Wake Forest je u dvije NBA sezone limitiran na svega 78 utakmica u kojima je bilježio prosjeke 3,8 koša i 1,9 skoka. Nakon neuspjeha da se izbori u rotaciji Bullsa, ove sezone je minute zaraðivao u NBDL u timu Iowa Energy.

Trener Raptorsa Jay Triano je izjavio u utorak da svaki potez koji tim napravi prije trade-deadlinea “æe biti od pomoæi za buduænost tima.” “Uvijek mi se sviðala njegova igra na sveuèilištu“, izjavio je DeMar DeRozan, koji je bio u istoj Draft klasi kao i Johnson. “Nikad ne znate. Nadamo se da æe ovo bit odlièan rasplet, kako i za nas, tako i za njega.

Latest Posts

NE PROPUSTITE