Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron i Melo poraženi u ekshibiciji

U nedjelju je u Philadelphiji odigrana revijalna košarkaška utakmica nazvana “Battle for I-95” u kojoj je snage odmjerila domaæa momèad Phillyja protiv Melo’s starsa, momèadi predvoðene Carmelom Anthonyjem.

U utakmici igranoj na parketu Palestre na Sveuèilištu Philadelphia, dvorane poznatije kao “Katedrala sveuèilišne košarke”, pred 8722 gledatelja momèad Phillyja je na oduševljenje gledatelja pobijedila razvikanu momèad zvijezda u kojoj su uz Anthonyja zaigrali i LeBron James i Chris Paul.

Zanimljivo je kako su i LeBron (43 koša i 22 skoka) i Anthony (31 koš, 17 skokova) imali sjajne statistike, Chris Paul nešto slabije (8 asistencija), ali to njihovoj momèadi nije pomoglo. James je podbacio kad je bilo najvažnije, u posljednjoj èetvrtini, ubacivši tada tek 4 koša.

Momèad Phillyja do pobjede su predvodili Kyle Lowry iz Houston Rocketsa (34 koša), Lou Williams (31 koš), Tyreke Evans (18 koševa i 18 skokova) i Hakim Warrick (19 koševa i 12 skokova).

Utakmica odigrana za vrijeme lockouta u NBA ligi imala je i humanitarni karakter, a njome je skupljeno 25.000 dolara za obnovu razlièitih dijelova Philadelphije i Baltimorea.

Uoèi susreta obje su se momèadi zagrijavale u majicama s natpisom “košarka nikad ne prestaje”.

Latest Posts

NE PROPUSTITE