Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Richardson promijenio pet sastava ovog ljeta

Quentin Richardson, priznati 29-godišnji bek-šuter NBA lige, ovog ljeta mijenja momèad skoro svaki tjedan. Bio je èlan èak pet momèadi u samo dva mjeseca.

Prošlu sezonu je Richardson završio kao igraè New Yorka, u kojem je prosjeèno ubacivao 10,2 koša, uz 4,4 skoka. No, New York ga je  poslao u Memphis, za centra Darka Milièiæa.

Richardson se nije dugo zadržao u Memphisu, jer ga je taj klub poslao u Los Angeles Clipperse, èiji je dres veæ nosio u karijeri (od 2000. do 2004. godine). No, i tamo je samo došao i otišao.

Minnesota je L.A. Clippersima dala beka Sebastiana Telfaira, te dva krilna igraèa, Marka Madsena i Craiga Smitha za Quentina Richardsona, ali niti najhladniji grad u Sjedinjenim Državama nije bio njegova posljednja destinacija.

U petak je Richardson spremio stvari i krenuo prema najtoplijem dijelu SAD-a, prema Miamiju. Heat je na drugu stranu poslao Marka Blounta.

Izuzetno smo sretni što smo doveli Quentina Richardsona. Uzbuðeni smo jer imamo jako kvalitetnog igraèa u momèadi, èovjeka koji se odavno dokazao u NBA ligi. Isto tako, dobili smo sjajnu osobnost u svlaèionici što nije niti malo zanemarivo. Nikako nemamo namjere nastaviti ono što je Richardson radio ovog ljeta, mijenjati ga“, rekao je Pat Riley, predsjednik Miamija.

Oèekuje se da æe Richardson u Wadeovoj momèadi zaraðivati 9 milijuna amerièkih dolara po sezoni.

U karijeri koja je poèela u sezoni 2000/01 Richardson je prosjeèno ostvarivao sljedeæe brojke: 11,5 koševa, 5 skokova i 1,6 asistencija po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE