Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

FB anketa: Chris Paul najbolji razigravaè lige

Prije poèetka novog All-Star vikenda u NBA ligi, putem društvene mreže Facebook hrvatski NBA portal traži najbolju petorku lige u ovoj sezoni.

U anketi gdje je sudjelovalo skoro 1000 naših obožavatelja za najboljeg razigravaèa izabran je Chris Paul iz Los Angeles Clippersa s 252 glasa, 26 više ispred drugoplasiranog Derricka Rosea.

Zanimljiv je podatak da je na èetvrto mjesto zasjeo jedan od najozbiljnijih kandidata za novaka godine, Ricky Rubio, preduhitrivši primjerice Stevea Nasha i Russella Westbrooka.

Što se još tièe analize prve ankete možemo poruèiti kako je Jeremy Lin, novonastalo otkriæe lige dobio 25 glasova što mu je donijelo 7. mjesto, dok je donekle neoèekivano tek 9 glasova od naših obožavatelja pokupio All-Star igraè Deron Williams.

S obzirom da smo u prvoj anketi ponudili sve vodeæe organizatore NBA momèadi i samim time dozvolili opciju da i naši obožavatelji dodaju svoj izbor, visoko se svrstao i ‘White Mamba’ poznatiji kao Brian Scalabrine (Bulls) ili pak za sada opæoj javnosti nepoznati Vinko Coca Vrdoljak koji je s jednim glasom više (36) preduhitrio ‘Bijelu mambu’.

Našli su se tu i Luka Modriæ, kao i trenutno popularni naši futsal reprezentativci, pa i Joško Poljak te Davor Kus.

Svakako zanimljive ideje naših èitatelja koji su inaèe i putem naših komentara u najveæoj mjeri postavili Paula kao trenutno najboljeg razigravaèa. Ovom prilikom pozivamo sve da nam se prikljuèe u drugoj anketi gdje æemo tražiti najboljeg beka šutera.

S obzirom na sve ‘neprimjerene kandidate’ ovog puta æe uredništvo portala postaviti svojih 10 kandidata gdje æe možda izbjeæi i propustiti po kojeg šutera s potencijalnim glasom, ali i dalje æe biti omoguæeni komentari gdje æete moæi dodati i spomenuti igraèe koji nisu na našoj listi. Svoj glas možete dati ovdje.

Facebooka anketa: Najbolja petorka NBA lige – sezona 2011/2012

PG – Chris Paul
SG – Glasujte u anketi
SF – ?
PF – ?
C – ?

Latest Posts

NE PROPUSTITE