Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bojan Bogdanović ipak ostaje u Europi

Iako je prošloga tjedna većina američkih medija pisala da će Bojan Bogdanović igrati sljedeće sezone u NBA ligi, došlo je do određenih komplikacija te izgleda da će Bojan još jednu sezonu odraditi u Turskoj.

Generalni menadžer Brooklyn Netsa, Billy King danas ujutro je porazgovarao s novinarima te otkrio da je dolazak Bojana u NBA ligu vrlo upitan.

“Postoje određeni problemi. Još sam uvjeren da ga možemo dovesti, ali sam i malo zabrinut”, priznao je King te dodao: “Ako ga ne uspijemo dovesti, imamo plan B.”

Bogdanović je i sam izjavio kako su šanse za dolazak u NBA 50%, a veliki uteg koji bi mogao prevagnuti na stranu ostanka u Fenerbahčeu je Željko Obradović, jedan od najboljih europskih trenera, koji želi zadržati Bogdanovića u Turskoj barem još jednu sezonu, koliko mu traje ugovor.

Nakon nekoliko sati King je obavijestio da su ipak odustali od dovođenja Bogdanovića. Pojavio se problem oko otkupa njegova ugovora od Fenerbahčea, tako da će Hrvatska i sljedeće sezone biti bez svog predstavnika u najjačoj ligi svijeta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE