Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Love mora na operaciju, propušta ostatak playoffa

Premda su prve prognoze bile optimistične i najavljivale da bi se Kevin Love nakon ozljede lijevog ramena mogao vratiti nakon dva do četiri tjedna na parkete stvari su ipak puno gore za Lovea i Cleveland Cavalierse.

Zbog iščašenog lijevog ramena krilni centar Cavsa propustit će cijelo doigravanje zbog operacije ramena kojoj se mora podvrgnuti, a prve prognoze kažu da će oporavak trajati četiri do šest mjeseci. Navodno bi Love trebao biti spreman za početak nove sezone i trening kamp nakon ljeta.

Podsjećamo, Love je ozljedu zadobio nakon povlačenja s igračem Bostona Kellyjem Olynykom tijekom posljednje utakmice prve runde doigravanja između Clevelanda i Bostona. Olynyk je u čvrsti stisak uhvatio Loveovu ruku i tako mu iščašio lijevo rame što možete vidjeti dolje. Kasnije ga je Love optužio da je ovo namjerno napravio ali je Olynyk sve demantirao.

Ozbiljan je ovo udarac za franšizu iz Ohioa koja je pretendirala na titulu, a sad će to biti malo teže izvesti bez Lovea na parketu i biti će zanimljivo vidjeti kako Cavsi namjeravaju nadomjestiti odličnog krilnog centra.

Latest Posts

NE PROPUSTITE