Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi zainteresirani za Jimmyja Butlera

Jimmy Butler ovo ljeto postaje zaštićeni slobodni igrač. Jedan od najboljih igrača u oba smjera neminovno će izazvat velik interes svake momčadi koja ga može potpisati. Jedni od takvih su i Los Angeles Lakersi koji, prema novinskim natpisima, nema koga ne uzimaju u obzir kao budućeg Lakera.

Butler pokazuje konstantan napredak iz godine u godinu što je i okrunio osvajanjem nagrade za igrača koji je najviše napredovao. Postao je bolji u svim segmentima igre što je posebno vidljivo u napadu. Izuzetno je dobar u prodoru, zna kako izborit slobodna bacanja (7,1 bacanje po utakmici), odličan je šuter, a njegova novostečena sposobnost kreiranja vlastitog šuta učinila je od njega jednog od najboljih strijelaca Istočne konferencije.

Chicago Bullsi već su početkom sezone pokušali potpisati novi ugovor s Butlerom, ali pregovori su propali. Nepovoljna situacija za Bullse, ali izrazito zahvalna za mladog igrača. Protekla sezona zagarantirala mu je maksimalni ugovor, a jedino preostaje pitanje gdje će završiti. Bullsi, kako to biva, jedini imaju mogućnost ponuditi ugovor na pet godina, što će nesumnjivo i učiniti. Lakersi će, s druge strane, očistiti poprilično mjesta na cap spaceu ovo ljeto i kako zasada stvari stoje, za sljedeću sezonu moraju isplatiti samo 37 milijuna dolara u plaćama. Dovoljno love definitvno imaju, već se mjesecima spominje njihova namjera da potpišu Kevina Lovea, Rajona Ronda i neke druge igrače. Sada u svoju slagalicu nastoje uklopit i Butlera, igrača koji im ne bi samo pomogao u igri, već i u stvaranju novog identiteta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE