Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pistonsi će stopirati razmjenu ako Motiejunas ne prođe liječnički?

Momčad Detroit Pistonsa napravila je nekoliko promjena na svojem rosteru posljednjih dana prijelaznog roka. Ojačali su se Tobiasom Harrisom iz Orlando Magica, dok su na Floridu poslali Brandona Jenningsa i Ersana Ilyasovu. U three-team tradeu koji je osim njih uključivao Houston Rocketse i Philadelphia 76erse, “ugrabili” su Marcusa Thorntona i Donatasa Motiejunasa u zamjenu za draft pickove i Joela Anthonyja.

No, “mali” problem u ovoj transakciji je Litavac, tj. njegova leđa koja ga muče od samog početka sezone. Svaki igrač prije potpisivanja ugovora za novi klub mora proći rutinski liječnički pregled, što Motiejunas trenutno nije u stanju. Ako ne uspije proći liječnički pregled, postoji mogućnost da cijeli trade propadne. Pistonsi su od lige zatražili dodatna 24 sata (pravilo lige je da unutar 3 dana od tradea sve mora biti obavljeno), kako bi uspjeli ovu razmjenu privesti kraju i da Motiejunas konačno postane igrač kluba iz Michigana.

Ovakva situacija nimalo ne odgovara ni ostalim igračima iz razmjene, Thorntonu i Anthonyju, koji i dalje čekaju na svoje prve minute za Pistonse, odnosno 76erse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE