Sunday, May 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

LaMarcus Aldridge ne ide na Olimpijske igre

Krilni centar San Antonio Spursa LaMarcus Aldridge povukao je svoju odluku o mogućem nastupu za reprezentaciju SAD-a na Olimpijskim igrama zbog ozljede prsta koju je zadobio na kraju sezone.

Spursi su potvrdili Aldridgeovu odluku, a GM RC Buford je rekao u svojoj izjavi da oni uvijek podržavaju igračevu odluku kada je u pitanju nastupanje za reprezentaciju.

Aldridge vjerojatno ne bi bio u izboru 12 igrača koji će predstavljati SAD, s obzirom da on prije toga nikad nije nastupao za reprezentaciju i da je već nekoliko puta odbio zaigrati za njih. Ali njemu je pružena nova šansa kada je izabran u prošireni spisak u kojem je bio 31 igrač.

Njegova odluka prvo je objavljena na ESPN.com, došla je na isti kada je Stephen Curry također odlučio povući svoju odluku o igranju za reprezentaciju zbog svojih nedavnih ozljeda koljena i gležnja.

Statističke brojke Aldridgea ove sezone su opale, ali ne zbog njegove slabe nego zbog novog sistema u kojem momčad dolazi na prvo mjesto. Postizao je u prosjeku 18 poena, hvatao 8.5 skokova i šutirao 52% iz igre.

Latest Posts

NE PROPUSTITE