Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dwyane Wade živi svoj san

Navijači Miami Heata još se nisu navikli na činjenicu da će iduću sezonu njihova momčad biti bez Dwyanea Wadea. Prvi put u svojoj NBA karijeri, ovaj šuter će biti u nekom drugom dresu, točnije dresu Chicago Bullsa.

Za ovaj potez najviše se optužuje Pat Riley i ostali ljudi iz izvršnog ureda zbog manjka poštovanja u u pregovorima s čovjekom koji im je pomogao donijeti tri naslova. No bez obzira na to, čini se da je ovo bila Wadeova odluka.

K.C. Johnson novinar Chicago Tribunea citirao je ovog 34-godišnjaka na svom Twitter profilu: „Imao sam ponudu iz Miamija. Ovo je bila moja odluka da budem sebičan i da doživim svoj san.“

San je bio zaigrati za organizaciju koju je obožavao odrastajući u Chicago, tako da ga teško možemo okriviti da je uradio nešto krivo. Dao je sve za Miami, te odlazi s Floride kao heroj, koji će jednog dana vidjeti kako njegov dres visi s vrha American Airlines Arene. Ali novi izazovi ga čekaju.

Chicago Bullsi ulaze u novo doba, bez Derricka Rosea i Joakima Noahe. Imaju novu veliku trojku, Wade, Jimmy Butler i Rajon Rondo, koji imaju zadatak vratiti Bullse u doigravanje. Nema sumnje da je ovo Butlerova momčad, ali ova dvojica će imati veliku ulogu.

Wade ima još puno toga za pokazati, a navijači u United Centri će biti tu kako bi uživali u tome.

Latest Posts

NE PROPUSTITE