Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Deveti triple-double Westbrooka, Pistonsi bolji od Celticsa

Deveti triple-double u sezoni Russella Westbrooka. Četvrti zaredom, četvrta pobjeda Thundera zaredom. Spursi i dalje nastavljaju pobjeđivati kod kuće, ovo im je bila 11. pobjeda zaredom. Deset utakmica je bilo na rasporedu, ali samo ih je devet odigrano. Susret 76ersa i Kingsa je odgođen zbog vlage na terenu. Večer prije toga je odigrana utakmica NHL-a pa je to vjerojatno razlog odgode.

Boston Celtics – Detroit Pistons 114:121

Četiri igrača u prvoj petorci Pistonsa su imala 20 ili više poena, jedino je Ish Smith imao 19, ali uz osam skokova i osam dodavanja. Andre Drummond je imao 20 poena, 17 skokova, dva dodavanja i dvije ukradene. Kod Celticsa najbolji je bio Isaiah Thomas s 27 poena i četiri dodavanja.

Toronto Raptors – Memphis Grizzlies 120:105

Memphis nije imao šanse u ovom susretu, u kojem su igrali bez ozlijeđenog Mikea Conleya. Najbolji kod Raptorsa je bio Kyle Lowry s 29 poena, osam dodavanja, tri skoka i dvije ukradene. DeMar DeRozan je dodao 24 poena, devet skokova i šest dodavanja. Kod Memphisa najbolji je bio Andrew Harrison s 21 poenom, četiri dodavanja i tri ukradene.

Chicago Bulls – Los Angeles Lakers 90:96

Nakon početnog odličnog starta, Lakersi su malo „ohladili“ i ostvarili nekoliko poraza. No, protiv Bullsa su odigrali dobru utakmicu i uspjeli su otići s pobjedom. Najbolji su bili igrači s klupe, Jordan Clarkson i Louis Williams. Obojica su imala po 18 poena. Williams je još dodao pet skokova i pet dodavanja.  Kod Bullsa najbolji je bio Jimmy Butler s 22 poena, četiri skoka i tri ukradene. Dwyane Wade je imao 17 poena, četiri skoka, šest dodavanja i dvije ukradene.

Minnesota Timberwolves – New York Knicks 104:106

Knicksi su uspjeli doći do tek svoj druge pobjede na gostovanjima. Bili su bolji od Minnesote. Najbolji je bio Kristaps Porzingis s 29 poena, osam skokova, četiri dodavanja i dvije blokade. Timberwolvesima nije pomogla ni fantastična večer Karl-Anthony Townsa, koji je upisao 47 poena uz odličan šut 15-22, uhvatio je još 18 skokova i imao tri blokade. Andrew Wiggins je dodao 19 poena, sedam skokova i četiri dodavanja.

Oklahoma City Thunder – Washington Wizards 126:115 (OT)

Kakva noć Russella Westbrooka u pobjedi nad Wizardsima u produžetku. Četvrti triple-double zaredom i četvrta pobjeda Thundera zaredom. U pobjedi nad Wizardsima imao je 35 poena, 14 skokova, 11 dodavanja i dvije ukradene. Victor Oladipo mu se pridružio s 25 poena, šest skokova i šest dodavanja. Kod Wizardsa najbolji je bio Bradley Beal s 31 poenom, pet skokova i dvije ukradene. John Wall je imao 15 poena, 15 dodavanja i šest skokova.

Dallas Mavericks – San Antonio Spurs 87:94

Spursi opet odlični u gostima. 11 pobjeda zaredom u isto toliko utakmica. Kawhi Leonard je postigao 21 poen uz sedam skokova. Patty Mills je bio odličan s klupe s 23 poena, četiri dodavanja i tri skoka.  Kod domaćina najbolji je bio Wesley Matthews s 26 poena. Harrison Barnes je imao 17 poena.

Denver Nuggets – Miami Heat 98:106

Odlični Hassan Whiteside predvodio je Miami do njihove tek šeste pobjede u sezoni. Imao je 25 poena, 16 skokova i četiri blokade. S klupe odličan je bio i Wayne Ellington koji je postigao 22 poena, četiri ukradene, dva skoka i dva dodavanja. Kod poraženih domaćina najbolji je bio Nikola Jokić sa 17 poena, 14 skokova i tri dodavanja.

Phoenix Suns – Atlanta Hawks 109:107

Četvrti poraz Hawksa zaredom, a sedmi u posljednjih osam utakmica. Ovaj put bolji su bili Sunsi. Najbolji kod domaćina bio je igrač s klupe, Brandon Knight s 23 poena, pet skokova, dva dodavanja i dvije ukradene. Dragan Bender je igrao 12 minuta, ali nije upisao poena, samo je uhvatio dva skoka. Kod Hawksa najbolji je bio Dennis Schröder  s 31 poenom, devet dodavanja i četiri skoka. Kent Bazemore je imao 22 poena, pet skokova, tri dodavanja i tri ukradene.

Portland Trail Blazers – Indiana Pacers 131:109

Opet sjajna utakmica dvojca C.J. McCollum i Damian Lillard, koji su predvodili Blazerse do nove pobjede. Lillard je postigao 28 poena, 10 dodavanja, pet skokova i četiri ukradene. McCollum je imao 19 poena, pet skokova, pet dodavanja i dvije ukradene. Kod gostiju je najbolji bio Jeff Teague s 25 poena, osam dodavanja i pet skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE