Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Orlando i Indiana iznenadili u gostima, Westbrook srušio rekord

Sinoć su odigrane 4 utakmice u NBA ligi. Lagana iznenađenja su se dogodila u Detroitu i Los Angelesu, ali zato je kod Russella Westbrooka sve po starom.

Detroit Pistons – Orlando Magic 92:98

Orlando je stigao do druge pobjede zaredom, devete u sezoni, dok je momčad Detroita nakon tri pobjede zaredom upisala poraz. Najbolji u redovima Magica bio je Serge Ibaka s 21 poenom, sedam skokova, četiri dodavanja, četiri blokade i tri ukradene. Nikola Vučević s klupe je ubacio 16 poena, osam skokova, dva dodavanja i dvije blokade. Kod Pistonsa najbolji je bio Marcus Morris s 21 poenom, pet skokova i dvije ukradene. Reggie Jackson u povratku je ubacio 18 poena i četiri dodavanja. Mario Hezonja i Damjan Rudež nisu nastupali.

Oklahoma City Thunder – New Orleans Pelicans 101:92

Russell Westbrook piše povijest. Postao je prvi igrač od 1989. koji je napravio pet triple-doubleova zaredom. Zadnji put je to učinio Michael Jordan koji ih je skupio sedam zaredom 1989. Westbrook je u petoj pobjedi zaredom imao 28 poena, 17 skokova i 12 dodavanja. Treba spomenuti kako je imao i deset izgubljenih. Kod gostiju najbolji je bio Anthony Davis s 37 poena, 15 skokova, dva dodavanja, dvije ukradene i četiri blokade.

New York Knicks – Sacramento Kings 106:98

Knicksi su upisali treću pobjedu zaredom, devetu kod kuće. Večeras je sjajan bio Derrick Rose koji je upisao 20 poena, šest skokova, šest dodavanja. Kristaps Porzingis je imao 15 poena, 14 skokova, dva dodavanja i četiri blokade. Kod Kingsa najbolji su bili DeMarcus Cousins s 36 poena, 12 skokova, četiri dodavanja i tri blokade. Rudy Gay je imao 22 poena, devet poena, četiri dodavanja i tri ukradene.

Los Angeles Clippers – Indiana Pacers 102:111

Pacersi su uspjeli doći tek do druge pobjede ne gostovanjima. Najbolji pojedinac je bio Paul Geroge sa 16 poena, sedam skokova, pet dodavanja i tri ukradene. Thaddeus Young je imao 17 poena, sedam skokova i dva dodavanja. Kod Clippersa najbolji je bio Blake Griffin s 24 poena, 16 skokova, pet dodavanja i dvije blokade. Chris Paul je upisao 18 poena i 11 dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE