Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Derrick Rose na meti nekoliko ekipa

Startni razigravač New York Knicksa Derrick Rose nalazi se na meti nekoliko NBA timova. Izbori ne navode koji timovi su u pitanju.

Nedavno je u jednom intervjuu Derrick Rose rekao da ne može ništa ako bi čelnici Knicksa poželjeli da ga zamjene. Ipak, u intervjuu je Rose rekao da je zadovoljan u Knicksima, ali ne i njihovim trenutačnim scoreom.

Razlog zašto bi neke momčadi htjele Rosea pored njegovih bravura na košarkaškom terenu, jeste i to što je on u zadnjoj godini ugovora u kojoj će zaraditi preko 21 milijun dolara. Tako bi budućem poslodavcu oslobodio veliki prostor na salary capu.

,,Volim biti ovdje, ali nikad ne znate što će se dogoditi,“ rekao je Rose nedavno. ,,Moj posao je da igram najbolje što mogu.“

Rose je u NBA ligu došao 2008. godine kada su ga kao prvi izbor na draftu izabrali Chicago Bullsi. Tamo je igrao s velikim uspjehom, doduše bez finala ili prstena, sve do 2012. godine kada je u playoff meču protiv Philadelphia Sixersa ozlijedio koljeno. Otad se muči s promjenjivom formom, te moramo priznati da nije niti sjena igrača koji je ne tako davno bio najmlađi MVP lige 2011. godine.

Prošlog ljeta je nakon sedam sezona iz Bullsa zamijenjen u Knickse.

Ove sezone za Knickse je odigrao 48 utakmica i postiže 17,7 poena, 3,9 skokova i 4,5 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE