Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rajon Rondo očekivao više od Bullsa

Jedan od najboljih dodavača svoje generacije Rajon Rondo ove sezone ima puno problema u Chicago Bullsima. Ne pruža igre kakvima se nadao Fred Hoiberg, no to ne treba za čuditi ako pogledamo floor spacing Bullsa.

Drugačije je, to je dio, dio života. Mislio sam da će biti drugačije, puno drugačije. Sada je tako kako je“, rekao je Rondo o svom iskustvu u Chicagu.

31-godišnji razigravač nije igrao u konkurentnom timu od sezone 2011/2012 kada je s Boston Celticsima u sedam utakmica izgubio finale Istoka od Miami Heata. Nakon Celticsa su uslijedile neuspješne epizode u Dallas Mavericksima i Sacramento Kingsima prije dolaska u United Center.

Moj pogled na stvari se promijenio, volio bih biti dio pobjedničke tradicije ili pobjedničke kulture. Mislio sam da ću to dobiti ovdje. Ljudi u upravi idu u različitom smjeru što se tiče eksperimentiranja. Smrdi kada imate priliku ući u doigravanje, a oni žele ići drugim putem“, nadodao je o vodstvu Bikova.

Rondo je prošlog ljeta potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 28 milijuna dolara, no možda bi za obje strane bilo najbolje da se raziđu nakon ove sezone.

Tražim izravnog trenera. Tome najviše težim, da sjednem s trenerom i razgovaram. Želim izgraditi odnos i vidjeti koji su njegovi ciljevi

Ove sezone u prosijeku zabija 7,1 poen po susretu uz 6,4 asistencija i 4 skoka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE