Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Isaiah Thomas: Ovo su mi najgori dani u životu

Iako posljednjih tjedan dana Isaiah Thomas nije razgovarao s medijima zbog tragične smrti njegove mlađe sestre Chyne, jučer je konačno dao izjavu za novinare:

„Nikada nisam mogao zamisliti da će mi ijedan dan u životu biti bez moje sestre Chyne. Ona i moja obitelj su mi sve na svijetu, tako da mi je nemoguće opisati riječima kroz kakvu bol prolazim. Ovo je bez ikakve sumnje bio najgori tjedan u mom životu.“

Sestra mu je preminula prošle subote u automobilskoj nesreći, a Thomas je unatoč tim strašnim okolnostima ipak odlučio zaigrati u nedjelju u prvoj playoff utakmici protiv Bullsa te iako je bio vidno rastresen, uspio je i dalje nositi momčad na leđima i biti najbolji igrač u svojoj momčadi.

„Izuzetno sam zahvalan na podršci svojih prijatelja, obitelji, navijača, grada Bostona, organizaciji Celticsa i cijeloj NBA ligi. Hvala vam svima što ste mi dali podršku prethnodnih nekoliko dana i hvala vam što poštujete moju privatnost dok tugujem sa svojim bližnjima“, izjavio je Thomas.

Thomas je usprkos svemu odigrao i drugu utakmicu protiv Bullsa, ali nažalost nije ni u jednoj uspio pomoći momčadi da izvuče pobjedu. Nakon utakmice je otputovao u Tacomu na sestrin sprovod i tamo će ostati do subote, kada će se pridružiti momčadi u Chicagu i pokušati pomoći Celticsima da se vrate u seriju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE