Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dennis Smith Jr. dogovorio treninge s nekoliko momčadi

Lutrija je završila i sve je spremno za draft koji će se 22. lipnja održati u Barclays Centeru u Brooklynu. Pompozno najavljivani draft okarakteriziran je kao jedan od „najdubljih“ u zadnjih 20-ak godina, a „krcat“ je perspektivnim razigravačima. Među njima se pronašao i Dennis Smith Jr.

19-godišnji playmaker dolazi sa sveučilišta North Carolina State, a krase ga eksplozivnost, napadačka ubitačnost i razigravačka sposobnost. Za sada su sa Smithom u kontakt stupili Philadelphia 76-ersi, New York Knicksi, Sacramento Kingsi i Minnesota Timberwolvesi radi treninga.

Najrealniji ishod za Smitha je da će ga uzeti Knicksi sa svojim osmim izborom zbog mnoštva bekova i razigravača koji bi mogli završiti ispred njega. Phil Jackson je izjavio kako će na draftu tražiti krila i bekove. Stručnjaci predviđaju da će se morati odlučiti između Smitha i Francuza Franka Ntilikina.

Mislim da će u ligu donijeti svoj natjecateljski dug i mentalnu snagu. I dalje će učiti. On će morati puno učiti kao i svaki igrač na draftu, ali njegova napadačka sposobnost i natjecateljski duh će pomoći svakoj ekipi odmah kada ga odaberu“, izjavio je Orlando Early, pomoćni trener N.C. Statea.

Prošle je godine zabijao 18,1 poen uz 6,2 asistencije i 4,6 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE