Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sixersi i Celticsi razmjenjuju pickove?

Zach Lowe i Marc Stein s ESPN-a obavještavaju kako su Celticsi i Sixersi u pregovorima oko razmjene pickova.

Prema njihovim izvorima, Sixersi nude tri picka ove godine (3., 36. i 39. pick), još jedan budući pick i pick Lakersa 2018 za Bostonov 1. pick.

Pregovori su navodno u završnoj fazi i Sixersi zapravo samo čekaju da Markelle Fultz obavi liječnički pregled s njima kako bi bili sigurni da ga mogu izabrati.

Sixersima već neko vrijeme treba razigravač, stoga ne čudi toliki interes za potencijalnog All-Star igrača Markellea Fultza. S druge strane, proteklih dana kružile su glasine da Celticsi razmišljaju prvim pickom izabrati Josha Jacksona, stoga je Ainge čini se odlučio pomaknuti se na draftu zbog dodatne fleksibilnosti cap spacea (više prostora za potpisivanje nekog free agenta), a u tom procesu usput i prikupiti pickove za dodatne razmjene, sve u nadi da će Lakersi izabrati Lonza Balla.

Budući da ih ima pregršt, pretpostavka je da ovaj put ne misli iskoristiti sve pickove već ih uključiti u daljnju razmjenu za nekog All-Star igrača, a ime koje se u glasinama odmah spomenulo bilo je Jimmy Butler.

Ako do ove razmjene dođe, Sixersi će s Fultzom, Simmonsom, Embiidom i Šarićem imati jednu od najboljih mladih ekipa u povijesti lige, dok će Celticsi nastaviti sa svojim trendom da iz godine u godinu grade sve bolju ekipu bez da pritom ugroze budućnost franšize.

Latest Posts

NE PROPUSTITE