Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James prvi put progovorio o telefonskom razgovoru s Irvingom

Prošlog mjeseca Kyrie Irving je rekao da se u telefonskom razgovoru ispričao svom bivšem suigraču LeBronu Jamesu. Sada je James prvi put za The Athletic komentirao taj telefonski razgovor.

Irving i James igrali su zajedno za Cleveland Cavalierse tri godine prije nego što je Irving razmijenjen u ljeto 2017. Jedan od razloga zašto je želio promijeniti sredinu je taj da je osjećao da ga James nedovoljno poštuje. Sada su te nesuglasice među njima riješene.

Da, razumijemo se – rekao je James u subotu navečer. Kyrie i ja se dobro razumijemo, sviđa mi se kakav igrač i čovjek je postao i volim izazove koje je prihvatio, želim mu sve najbolje.

Irving se ispričao Jamesu, jer je bio previše nestrpljiv kao mladi igrač i što nije uvijek shvaćao činjenicu da je James vođa. Sada kada ima problema s mlađim igračima kao što su Jayson Tatum ili Jaylen Brown, to je drugačije.

LeBron na Kyrijeve nedavne izjave o potencijalnom novom tradeu

Kevin Durant i Irving dugo su smatrani glavnim ciljevima na popisu New Yorka, a kada je Irving bio intervjuiran u petak, rekao je: Pitajte me 1. srpnja. Nikome ništa ne dugujem i besmisleno je razmišljati o tome, jer će glasine o tradeu uvijek postojati.

James je nastavio:

“Napravio je sjajan posao”, rekao je James o Irvingovim izjavama. “I njegov je intervju nakon utakmice bio dobar, u našoj ligi se toliko toga događa da je jedino na što se želiš usredotočiti vlastiti tim i cilj osvajanja NBA naslova.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE