Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Giannis:”Nisam spavao dva dana nakon Raptorsa”

Giannis Antetokounmpo teško je prihvatio ispadanje od Raptorsa, u ponedjeljak je izjavio kako nije spavao dva dana otkako je sezona Bucksa završila.

No, finalist nagrade za MVP-a kaže kako je njegov tim još uvijek imao uspješnu sezonu unatoč tome što nije postigao svoj cilj koji je bio osvojiti drugi NBA naslov u povijesti franšize.

“Zabavno izaći u Milwaukee i vidjeti ljude u dresu Bucksa”, rekao je Antetokounmpo. “Uspjeli smo izvući ljude iz njihovih kuća da dođu i uživaju u igrama i budu dio ovogodišnje priče Bucksa. Moramo biti sretni zbog toga. Bila je to nevjerojatna, nevjerojatna sezona i nadamo se da možemo nastaviti dalje od mjesta gdje smo stali i vratiti se još bolji.

Bucksi su imali najbolje rezultate u NBA ligi tijekom regularne sezone i dvije početne pobjede u finalu Konferencije. Sada se franšiza i njezini fanovi moraju suočiti s realnošću da bi igrači – osim Erica Bledsoea i Antetokounmpo – mogli izgledati puno drugačije sljedeće sezone.

Timovi mogu službeno započeti pregovore sa slobodnim agentima 30. lipnja. Glavni prioriteti Bucksa i generalnog direktora Jona Horsta bit će Khris Middleton i Malcolm Brogdon.

 

Middleton je u prosjeku imao 18,3 poena, šest asistencija i 4,3 skoka ove sezone na putu do prvog All-Star nastupa. Sljedeću sezonu ima zagarantiranih 13 milijuna dolara, ali će vjerojatno testirati tržište. Rekao je da će najprije razmotriti što je najbolje za njega i obitelj, a zatim razmotriti koji se tim najbolje uklapa.

Brogdon, koji je propustio osam tjedana tijekom kraja regularne sezone i početak postsezone zbog ozljede desnog stopala, prosječno je imao 13,5 poena, 3,3 asistencije i 5,2 skoka u finalu Istočne konferencije. Rekao je da je saznao više o sebi u vremenu dok se oporavljao.

“Izazov je igrati protiv  svih momčadi u doigravanju.”

Bucksi su postali tek šesti tim u povijesti NBA lige koji su pobijedili u prve dvije utakmice u finalu Konferencije ili NBA finalu, a koji su nakon upisali četiri poraza zaredom i izgubili seriju

No, trener Bucksa Mike Budenholzer, koji je vodio Milwaukee do najboljeg skora 60-22 u regularnoj sezoni, ostavio je odličan dojam u prvoj sezoni. Budenholzer je finalist nagrade za NBA trenera godine. Budenholzer je rekao da je “razočaran i frustriran” gubitkom u finalu Istočne konferencije, ali želi usmjeriti tu energiju na pozitivan način. “Postat ću bolji kao trener”, rekao je.

Latest Posts

NE PROPUSTITE