Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Toni Kukoč otkrio tko mu je najbolji igrač današnjice

Toni Kukoč odgovarao je na pitanja navijača koja je organizirala NBA liga, tipični Q/A. Jedno od pitanja za jednog od najboljih Europljana u povijesti bilo je vezano za najboljeg razigravača u ligi. Međutim, Kuki se na pitanje nadovezao potvrdivši ujedno svoj osobni izbor najboljeg igrača općenito:

Košarci više ne trebaju playmakeri. Netko tko će prenijeti loptu i samo biti tu da organizira napad. Danas postoji puno igrača s raznovrsnim vještinama pa mislim da je gubljenje vremena obazirati se na to kad mnogi mogu uzeti loptu i pokrenuti napad iako im to nije prirodna pozicija.

Kuki naglašava kako LeBron za njega nije najbolji igrač:

“Često se LeBrona zabunom dovodi u kontekst playmakera, što je odlično. No, za mene je Kevin Durant najbolji igrač u ligi. I on može prenijeti loptu. Tako smo i mi u popularnom “trokut napadu” imali dozvolu da bilo tko u momčadi može biti na postu, u kutu ili u ulozi playja. Nije obveza imati klasičnog razigravača kad možete imati par raznovrsnih krila koji mogu pokriti više pozicija.”

 

Toni Kukoc thinks that LeBron James is not the best player in the NBA league:

“Plenty of times LeBron is mistaken as a point guard, which is awesome. Kevin Durant, to me in my personal opinion, is the best player in the NBA. He can easily bring the ball up the floor. That’s a style that the triangle offense allowed that any one of us could run the point or be a post person or fill the corners. It’s not requirement to have a point guard, you can have skill players with 3 or 4 guys on the same team playing multiple positions.”

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE