Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dan kada je 51-godišnji Michael Jordan “uništio” zvijezdu Bobcatsa na treningu”

Ako smo jednu stvar naučili iz dokumentarca “The Last Dance” jest da s Michaelom Jordanom nikada ne koristite trash-talk. On je vjerojatno najviše natjecateljski nastrojena osoba koja će ikad hodati Zemljom i doslovno će sve shvatiti na osobnoj razini.

Dakle, čak i ako mislite da je star, on će se prilagoditi i pokazati da još uvijek može svima “isprašiti stražnjicu”. Nažalost, Stephen Jackson je to morao naučiti na teži način kada je za vrijeme svog igranja u dresu Charlotte Bobcatsa pokušao “spustiti” 51-godišnjeg Michaela Jordana na treningu:

“Prolazili smo kroz teško razdoblje. Michael je odlučio uskočiti i [dovesti Charlesa Oakleyja] u svoj tim. Stephen Jackson je počeo koristiti trash-talk te je rekao Michaelu da je on prošlost, da je ovo budućnost i da će ga razbiti. Michael je na to pobjesnio, uzvratio trash-talkom te je uništio njega i sve nas. MJ je tada imao 50 ili 51 godinu. Nakon svakog pogođenog šuta je pitao Stephena Jacksona kakav okus ima koža (narančasta lopta) u ustima. Odigrali su i 1 na 1, a za Stephena Jacksona to nije završilo dobro. Michael je pobijedio. Bilo je nevjerojatno. Bilo je to dobro za momčad, jer smo nakon toga izašli iz serije poraza u koju smo ušli”, rekao je nekadašnji NBA igrač Eduardo Najera.

Latest Posts

NE PROPUSTITE