Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Shams: Clippersi su htjeli dovesti Dončića!

Luka Dončić je jedan od zaštitnih lica NBA lige proteklih par godina. Biran od strane Atlante i brzo razmijenjen za Traea Younga, Dallas je dobio franšiznog igrača za budućnost.

Dončić je nakon sporog starta doveo Mavse u doigravanje gdje su se u prvoj rundi sastali sa starim rivalima iz Los Angelesa, Clippersima.

Slovenac je oduševio u prvoj partiji gdje je bio nezaustavljiv, a nakon brojnih post-game analiza Shams Charania je otkrio da su Clippersi bili itekako zainteresirani za Luku nakon tadašnjeg drafta.

Clippersi su imali pickove na 12. i 13. mjestu, ali su ih uglavnom u razmjenama poslali put drugih momčadi. Prema Shamsu, Clippersi su bili voljni ponuditi pickove za Dončića nakon draft večeri, ali odbijenica se Mavsima pokazala kao pun pogodak.

Dončić se pretvorio u superzvijezdu koja u proteklih playoff rundama (trenutna i lanjska) doslovno radi velike probleme Clippersima koji i dalje nemaju način da ga zaustave. Preuzimanje pick and rolla definitivno nije jedna od opcija, vidjelo se u posljednjoj utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE