Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Atlanta izjednačila na 2:2 u seriji, Bucksi ostali bez glavnog igrača

Atlanta Hawksi upisali su drugu pobjedu u finalu istočne konferencije protiv Milwaukee Bucksa. Ovom pobjedom izjednačili su ukupan rezultat na 2:2.

Hawksi su dominirali cijelu utakmicu, te na kraju upisali zasluženu pobjedu 110:88.

Iako su igrali bez svog najboljeg igrača, Traea Younga, Hawksi su odigrali vrlo dobro i uz zapažene partije nekoliko svojih igrača, došli su do važne pobjede.

U svom prvom playoff startu u karijeri, Lou Williams predvodio je Atlantu sa 21 poenom uz šut od 78% (7/9), te 8 upisanih asistencija. Dobroj utakmici Williamsa pridružili su se Bogdan Bogdanović (20 poena), te Clint Capela i Kevin Huerter (obojica po 15 poena).

S druge strane, Milwaukee je predvodio Jrue Holiday sa 19 poena i 9 asistencija, te Khris Middleton sa 16 poena. Sigurno bi u ovoj statistici spominjali i ime Giannisa Antetokounmpa, međutim u trećoj četvrtini došlo je do, prema prvim predviđanjima, vrlo teške ozljede . U jednom skoku sa Capelom, Giannis je nezgodno doskočio i došlo je do hiperekstenzije lijevog koljena, a strahuje se kako su stradali prednji križni ligamenti što bi bio strašan udarac za nade Bucksa da ove sezone konačno odu do kraja. Trenutno je vrlo izgledno kako će Giannis biti duže vrijeme van parketa.

Dok se čekaju službeni nalazi magnetske rezonance Giannisovog koljena, možemo zaključiti kako će ova serija do kraja biti jako zanimljiva. Trenutno su obje momčadi bez svojih nominalno najboljih igrača, stoga će biti vrlo važna reakcija nekih drugih igrača koji će morati “ključeve momčadi” uzeti u svoje ruke.

Peta utakmica na rasporedu je u noći sa petka na subotu u 2:30 po hrvatskom vremenu na parketu Milwaukee Bucksa.

FOTO: SPORTS ILLUSTRATED

Latest Posts

NE PROPUSTITE