Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Boozer u Bullsima, Allen produljio

Nakon što je Amare Stoudemire pristupio New York Knicksima, a Chris Bosh Miami Heatu i treæi je “kapitalac” prijelaznog roka promijenio adresu.

Rijeè je o Carlosu Boozeru, dojuèerašnjem krilnom centru NBA momèadi Utah Jazza koji je zajedno s Deronom Williamsom vodio košarkaški klub iz Salt Lake Cityja. Taj je dvojac podsjeæao na osovinu nekadašnje momèadi Jazza koju su èinili Stockton i Malone, no u buduænosti tome neæe biti tako.

Boozer je dogovorio sve uvjete petogodišnje suradnje s Chicago Bullsima, te æe za taj period suradnje inkasirati izmeðu 75 i 80 milijuna amerièkih dolara (ovisno o izvorima), piše na službenoj internetskoj stranici kluba.

Od Boozera koji je prošle sezone u osnovnom dijelu lige bio na prosjeku od 19.5 poena i 11.2 skoka oèekuje se velik doprinos u mladoj momèadi predvoðenoj branièem Derrickom Roseom i centrom Joakimom Noahom. Nije naodmet spomenuti, Bullsima je ostalo dovoljno novca za još jedno zvuèno ime. Poznata je i najveæa želja – LeBron James.

Dodajmo ovome da su prošlosezonski finalisti lige Boston Celticsi osigurali usluge i svog najboljeg šutera za sljedeæe dvije sezone. Prije nekoliko dana Paul Pierce produljio je suradnju na èetiri godine za 61 milijun dolara, a sada mu se u dvogodišnjem produljenju vrijednom 20 milijuna pridružio Ray Allen.

Prièa se i o dolasku Shaquillea O’Neala, no gorostasni centar svoju odluku još nije donio buduæi da su mu jednako interesantne ponude Dallas Mavericksa i Denver Nuggetsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE