Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Spursi pobijedili Heat

San Antonio Spursi su juèer u predsezonskoj utakmici protiv Miami Heata, zabilježili pobjedu od 90-73. Pritom je bitno spomenuti da su dva najveæa ovosezonska pojaèanja Miamija, LeBron James i Chris Bosh odigrali samo prvu èetvrtinu, a Dwayne Wade zbog ozljede nije ni nastupio za NBA prvaka iz 2006.

Najbolji pojedinac na utakmici bio je DeJuan Blair, koji je zabio 13 koševa i ubilježio 7 skokova. Na drugoj strani je Patrick Beverley imao double-double, 11 koševa i 10 skokova. LeBron je, za jednu èetvrtinu postigao 12 koševa.

Bio sam spreman da odigram i više od jedne èetvrtine, ali me je trener odluèio poštediti, i uvažavam njegovu odluku.“, rekao je James, koji je uz Bosha, bio pošteðen veæih napora. Bosh je u istom stilu izjavio kako je i on mogao odigrati više, no poštuje odluku Erika Spoelstre.

Naime, Miami je i bez svoje “velike trojke” igrao jako dobro prvo poluvrijeme, i na odmor su otišli sa prednošæu od èetiri koša. No kvaliteta Spursa se osjetila u druge dvije èetvrtine, gdje su pomeli Heat sa 21 košem razlike, i na kraju, sa 17 koševa prednosti, odnijeli svoju prvu predsezonsku pobjedu, nakon poraza od Houston Rocketsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE