Tuesday, April 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Celticsi trenirali bez 7 igraèa

Trening koji su Boston Celticsi imali u utorak, održali su bez prisutnosti èak 7 igraèa, jer su Rajon Rondo, Shaquille O’Neal, Glen Davis, Nate Robinson, Jermaine O’Neal, Delonte West i Kendrick Perkins svi od reda iz razlièitih razloga bili odsutni.

Posljednja trojica su veæ neko vrijeme ozlijeðeni, pa se njihov povratak ne oèekuje u skoro vrijeme. Meðutim, ostatak odabranih zabrinjava trenera Doca Riversa koji je veæ istaknuo moguænost da nitko od njih možda ne zaigra protiv Denvera u srijedu.

Prepustit æu sve Edu Lacerteu, on najbolje zna kada je netko spreman za igru.”

Rondo je veæ propustio utakmicu protiv New Jerseya zbog ozlijede tetive, a Shaquille je na istoj utakmici prosjedio drugo poluvrijeme, no njegov nastup protiv Denvera ipak ne bi trebao doæi u pitanje.

Glen Davis se pojavio na treningu, ali je zbog prehlade i vruæice poslan na kuænu njegu, zbog moguæe gripe, te je njegov nastup upitan.

Nate je propustio trening zbog smrti u obitelji, i takoðer nije siguran za srijedu.

Celticsi su veæi dio treninga proveli uvježbavajuæi vanjsku liniju u postavi Marquis Daniels, Ray Allen i Paul Pierce, te je lako moguæe da u ovoj kombinaciji startaju protiv Denvera.

Latest Posts

NE PROPUSTITE