Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Amerikanci napadaju s najjačim snagama: Poslane pozivnice potencijalnim reprezentativcima za Tokyo

Olimpijske igre u Tokiju se približavaju, a to znači puno posla za izbornika Gregga Popovicha koji traži iskupljenje nakon šokantno lošeg nastupa na Svjetskom prvenstvu 2019. u Kini što je jedan od najgorih plasmana Amerikanaca ikada.


Američka reprezentacija: Najgori timovi u povijesti


Adrian Wojnarowski je kao i uvijek dobro obaviješten. Woj je ovog puta objavio kako je poslano 60 pozivnica potencijalnim reprezentativcima koji bi trebali činiti roster modernog Dream Teama.

Iako je samo jedan jedini Dream Team, hvalisavi Amerikanci tako vole zvati svoje momčadi. Gregg Popovich unatoč uspjesima sa Spursima tek treba dokazati kako je spreman za najveće i najprestižnije sportsko natjecanje.

Woj javlja kako su sva najjača imena na popisu. Iako bi popis uskoro treba postati javan, novinar ESPN-a je kazao kako Pop razmišlja o deficitarnoj centarskoj poziciji te su na tom mjestu pozvani, između ostalih, Bam Adebayo i Christian Wood.

S obzirom na datum početka igara i preklapanje s doigravanjem, izvjesno je da NBA finalisti neće sudjelovati u procesu američke reprezentacije na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE