Monday, July 22, 2024

ZADNJE OBJAVE

Četiri mlade zvijezde koje bi mogle biti razmijenjene

Lojalnost u današnjoj NBA ligi praktički ne postoji. Možda jedini fosil u toj kategoriji može biti Damien Lillard, no to bi otprilike moglo biti sve od takvih primjera.

Stoga u ubrzanom poslovnom ritmu treba biti spreman na financijske podražaje, kao i neke promjene koje bi mogle nastupiti. Danas više nitko nije siguran. U takvim okolnostima je za očekivati i velike razmjene pa smo izdvojili koje bi četiri mlade zvijezde uskoro mogle biti dio nekog veće tradea.

Lauri Marrkannen

Finski Dirk je ove sezone u više navrata izražavao nezadovoljstvo u Chicagu. U zadnje vrijeme su krenuli napisi kako se predomislio i želi ostati. No, u Gradu Vjetra se mnogi pitaju je li Finac uopće franšizni materijal pa je moguće da 23-godišnjak napusti Chicago.

Myles Turner

Također smatran velikim potencijalnom u Indianapollisu, ali u posljednje vrijeme mjesto mu sve više zauzima Domantas Sabonis. Turner je stagnirao iako je vrlo solidan u mnogim rubrikama, ali ima dosta limita u napadačkom smislu pa je izgledno da bude razmijenjen.

Devin Booker

Unatoč svojoj mladosti igra petu sezonu. Promijenio pet trenera i za sada još nije primirisao doigravanju. Pokazivao je lojalnost prema Phoenixu no ni njihova prva violina više nije sigurna. Momčad iz Arizone bi ga mogla poslati u hladnu Minnesotu gdje igraju neki njegovi bliski prijatelji.

Ben Simmons

Ukoliko se NBA odigra kako je planirano i ako Philadelphija opet zakaže, Sixersi bi ovog ljeta mogli razmijeniti Embiida ili Simmonsa. Mnogi analitičari smatraju da Simmons nije playoff materijal, pogotovo jer nije napredovao niti malo sa šutom. Stoga bi upravo on prvi mogao biti razmijenjen.

Latest Posts

NE PROPUSTITE