Friday, May 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Charles Barkley Irvingu: “Prestani se ponašati kao da si najpametnija osoba na svijetu, jer realno to nisi”

Charles Barkley očito ima puno toga za reći što se tiče Kyrieja Irvinga i njegovog nedavnog ponašanja. Chuck je prozvao Irvinga te mu je poručio da se prestane ponašati kao da je pametniji od svih ostalih i podsjetivši ga kako je igračeva obveza razgovarati s medijima.

“Nisam siguran što on želi postići, no ne sviđa mi se to. Znate, ne plaćaju vas 40 milijuna dolara samo da biste igrali košarku. Činjenica da si NBA igrač je i da sjedneš sa mnom, Kennyjem [Smithom], Erniejem [Johnson] i Shaqom [Shaquille O’Neal] te da razgovaraš s novinarima iz New Yorka. Razgovor s medijima dio je vaše profesionalne obveze. Možete reći što želite, ali današnji igrači su drugačiji.

Sir Charles je isto tako izjavio kako Kyrie često priča o temama o kojima nema dovoljno znanja te kako misli da baš sve zna (npr. Kyrie je izjavio kako je Zemlja ravna ploča).

Kada govori o nečemu, misli da sve zna. Nedavno je govorio o tome tko je za njega umjetnik. On je košarkaš. Mi nismo učitelji, pa daj čovječe, driblaš košarkašku loptu, prestani se ponašati kao da si najpametnija osoba na svijetu. Realno nisi, na fakultet si išao samo šest mjeseci i mnogi momci su pametniji od tebe. Samo odgovaraj na glupa košarkaška pitanja. A ako želiš nešto reći o socijalnoj pravdi, izreci to. Ali sve te druge stvari? Čovječe, začepi i pričaj o košarci.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE