Thursday, May 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Clyde Drexler se osvrnuo na Portland i otkrio zašto nije gledao “The Last Dance”

Clyde The Glide Drexler, košarkaški Hall of Famer i član Dream Teama iz 1992. za vrijeme svoje igračke karijere bio je jedan od najvećih rivala Michaela Jordana. Upravo je Gospodin Zrak najveći krivac što je Drexler karijeru zaključio sa samo jednim osvojenim prstenom (nakon prelaska u Houston Rocketse).

Drexler se u nedavnom razgovoru za UsaToday osvrnuo naravno na globalno popularni dokumentarac The Last Dance kazavši kako isti još nije pogledao.

“Nisam ga pogledao. Proživio sam ga. Nadam se da ću i ja usput doživjeti takvo nešto.” – kazao je Drexler koji s druge strane ima “vlastiti” dokumentarac vrijedan pažnje.

Naime, radi se o jednosatnom dokumentarcu pod nazivom Rip City Revival koji prati Portland TrailBlazerse i njihova dva finala, odnosno tri konferencijska finala u razdoblju od 1989. do 1992.

“To su bila neka lijepa vremena. Volio sam igrati s tom ekipom. Zato volim Rip City Revival koji govori o mojim suigračima i njihovom doprinosu ekipi. Bili smo prava momčad”

Iako su na kraju ostali bez osvajanja naslova, Blazersi s početka 90-ih su bili vrlo neugodna momčad i prema riječima Michaela Jordana vrlo ozbiljna prijetnja.

U to vrijeme konkurencija je bila strašna. Jako teško je bilo doći do finala. Mi smo na sreću kroz te tri godine uvijek nešto uspijevali izmiksati i na kraju smo se uvijek borili za naslov. To je strašno postignuće jer ovo je ipak timski sport. Nije kao tenis ili golf.

Drexler se na kraju osvrnuo i na neke pokojne članove svoje ekipe poput Jeromea Kerseyja, Kevina Duckwortha i Dražena Petrovića spomenuvši kako mu je žao što njegova braća danas više nisu s nama.

Latest Posts

NE PROPUSTITE