Wednesday, February 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Deset NBA igrača s policijskim dosjeom

Iako mnogi žive skoro pa idealne živote po pitanju ekonomske situacije, mnogi NBA igrači su prije, tijekom ili po završetku svoje karijere upadali u različite probleme. Neki od njih su počinili razna kaznena djela te su policiji poznati po svojim dosjeima.

Deset NBA igrača za koje niste znali da imaju policijski dosje?

Greg Oden – igrač poznat kao jedan od najvećih trade bustova u povijesti lige. Problemi su nastali zbog velike podložnosti ozljedama koje su mu upropastile karijeru. Oden se nije mogao othrvati psihički pa se odao alkoholu. Uskoro su nastali problemi te je bio suočen s tužbama za nasilje nad djevojkom kojoj je nanio fizičke ozljede. Oden je priznao krivnju za svoje kazneno djelo.

Lance Stephenson – poznat po puhanju u uho LeBrona Jamesa te okarakteriziran kao jedan od glavnih NBA klauna. Lance je imao više problema, a tijekom 2010. godine uhićen je zbog guranja trudne djevojke niz stepenice te nanošenja ozljeda, a 2008. je optužen za napad na 17-godišnju djevojku. No, tužbe su odbačene.

Darren Collison  – inače jedan od najsramežljivijih igrača lige. Za vrijeme boravka u Sacramentu optužen je za napad na suprugu te je završio 20 dana u zatvoru uz 20 sati društveno-korisnog rada. Collison je priznao krivnju te se javno ispričao javnosti i supruzi s kojom je još od srednje škole.

Jason Richardson – čak tri puta je uhićen. Od fizičkog sukoba s djevojkom do vožnje u alkoholiziranom stanju te na kraju prebrze vožnje u naseljenom mjestu s trogodišnjim sinom na zadnjem sjedalu bez propisane sjedalice.

Zach Randolph – Četiri uhićenja tijekom karijere. Alkoholiziranje u dobi mlađoj od 21 godine, vožnja pod utjecajem marihuane dva puta te 2017. kada je zajedno s društvom blokirao cestu automobilima te sudjelovao u sukobu s policijom gađavši bocama policijske službenike i vozila.

Richard Jefferson – malo iznenađenje za Jeffersona koji očigledno ima svoju tamnu stranu. Uhićen nakon što je ugušio čovjeka do nesvijesti. Zanimljivo, to se dogodilo na rođendanu žrtve, a Jefferson je pobjesnio kada mu je rečeno da napusti kuću te je ugušio čovjeka govoreći: “Znaš li tko sam ja?”.

Bernard King – legenda lige, ali i zakona. Najmlađi igrač koji je bio uhićen četiri puta te je i dalje vlasnik tog neslavnog rekorda. Do 23. godine uhićen četiri puta. Prvi put je uhićen nakon proslave selekcije na draftu kada je provalio u prostorije sveučilišta kako bi ukrao TV. Druga uhićenja vezana su uz marihuanu, vožnju pod utjecajem droge te za seksualni napad.

Kyle Lowry – za vrijeme boravka u Houstonu optužen za napad nakon što je “poludio” na jednoj utakmici te je sutkinju pogodio loptom u trbuh dva puta. Tri mjeseca kasnije je optužen.

Jason Kidd – tri uhićenja tijekom karijere. Fizički napad, zatim udaranje supruge u lice nakon svađe te vožnja u alkoholiziranom stanju koja je dovela do toga da s automobilom završi u telefonskoj govornici.

Carmelo Anthony – 2004. pronađena mu marihuana u ruksaku, a Melo se izvukao zbog činjenice da mu je prijatelj kupio “torbu” u koju je navodno postavio marihuanu. Drugo uhićenje dogodilo se četiri godine kasnije nakon jedne od najgorih utakmica karijere. Policija ga je uhvatila u vožnji pod utjecajem alkohola “krivudajući cestom” zbog koje je morao odraditi dobrotvorni rad.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE