Saturday, May 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kendrick Perkins: “Ne treba nam to, Kyrie stvara pomutnju”

Kendrick Perkins je zajedno s Tracyjem McGradyjem gostovao u jednoj od ESPN-ovih košarkaških emisija. Obojica bivših košarkaša dali su svoje viđenje u novonastaloj situaciji kada sport nije jedini problem:

Razumijem obje strane. Jedni žele igrati. Drugi ne. Argumenti su ispravni s obje strane. Ali nije to jedini problem s obzirom na sve što se događa u državi. Bratov prijatelj iz Harlema izgubio je čak 16 svojih ljudi, svi su umrli od koronavirusa. Zatim su došli socijalni nemiri, a koronavirus i dalje ubija ljude. Osobno ne bih igrao dok se situacija ne normalizira” – kazao je Tracy McGrady.

S druge strane Kendrick Perkins ne zauzima stranu već naglašava kako se nepotrebno stvara pomutnja između igrača, a za sve je kriv Kyrie Irving:

Ne treba nam to. Chris Paul radi sjajan posao u komunikaciji s Adamom Silverom i grupnim razgovorima između igrača. Kyrie je u ulozi kao potpredsjednik trebao drugačije nastupati, a ne utjecati na raskol našeg bratstva. Stvorena je pomutnja i nesigurnost. Nije uopće važno hoće li se igrati ili ne i koje je moje ili njegovo osobno mišljenje. Poanta udruženja igrača je da se donese jedinstvena odluka koja će se izglasati i koju će svi poštovati. Mora postojati jedinstvo” – zaključio je Perkins.

Latest Posts

NE PROPUSTITE