Wednesday, December 6, 2023

ZADNJE OBJAVE

Legenda Detroit Pistonsa Isiah Thomas: “LeBron je genijalan košarkaški um i zato ga nazivam Einsteinom košarke.”

Legenda Detroit Pistonsa Isiah Thomas je LeBrona Jamesa usporedio s Albertom Einsteinom u intervjuu s Justinom Barrassom iz Sports Illustrateda, ističući činjenicu da je zvijezda Los Angeles Lakersa iz srednje škole išla ravno u NBA.

“Pogledajte stablo treniranja svake NBA legende i možete vidjeti kako se filozofski oblikuje njihova veličina”, objasnio je Thomas. “Kareem, Magic, Bird, Jordan, ja osobno, možete pogledati naše trenere na fakultetu i u NBA ligi te proučiti način na koji smo učili o košarci. LeBron James došao je iz srednje škole. Tko mu je bio učitelj? LeBron je genijalan košarkaški um i zato ga nazivam Einsteinom košarke.”

Thomas je također podijelio svoja razmišljanja o tome gdje James stoji u raspravi o GOAT-u.

“Imali smo igrače koji dominiraju u određenim segmentima igre, ali nikada nismo vidjeli igrača koji uistinu sve to radi. I to je radi uspješno već 17 godina”, rekao je Thomas. “Za sada je Kareem najbolji svih vremena, no mislim kako će uskoro LeBron James biti najbolji igrač kojeg smo vidjeli na košarkaškom parketu.”

35-godišnji James trenutno se s Lakersima bori za svoj četvrti NBA naslov, a prvi s Lakersima, koji u finalu zapadne konferencije drže vodstvo u seriji od 2:0 nad Denver Nuggetsima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE