Monday, July 22, 2024

ZADNJE OBJAVE

NUGGETSI ZAUSTAVILI KRVARENJE…

PREGLED NBA VEČERI 🏀⏳

Nuggetsi zaustavili krvarenje…

Na oko lagana i očekivana pobjeda prve ekipe Zapada protiv zadnje ekipe Istoka (bez 7 standardnih igrača danas), ali je Detroit bio u utakmici do polovice zadnje četvrtine kada Denver odlazi na dvocifrenu prednost. Većinu utakmice su Pistonsi vodili i sve je izgledalo kao još jedan brodolom Denvera, ali ipak je razlika u kvaliteti bila ogromna i Nuggetsi izvlače pobjedu 119:100.
Jokić je prestao sa pasivnim izvedbama u zadnjih nekoliko utakmica pa je sinoć završio sa 30 poena, 10 skokova, 9 asistencija, 1 ukradenom, 1 blokadom i samo 1 izgubljenom loptom (14-18 FG), a na minutu i pol do kraja kada je sve već bilo riješeno trener Malone ga je pitao želi li ostati u igri da ostvari novi triple double jer mu je falila samo jedna asistencija, Jokić je reko da ne želi i poslao još jednom poruku svima koji ga prozivaju stat padderom (i Giannisu da se ne love skokovi u zadnjoj sekundi kada je sve riješeno). Pratili su ga KCP sa 20 poena, Murray (19/6/10), MPJ sa 15 i Gordon sa 15 poena i 8 skokova. Kod Detroita su najbolji bili McGruder sa 20 poena i Duran sa 15 poena i 13 skokova.

U bilo kojoj drugoj sezoni Domantas Sabonis bi bio MVP ove sezone jer igra fenomenalno, a Kingsi su drugi na Zapadu, ali tri genijalca su liga za sebe ove sezone. U back-to-back utakmici je sinoć završio sa 24 poena, 21 skokom, 5 asistencija i 4 blokade (8-14 FG), a čak su sedmorica igrača Kingsa imala dvocifren broj poena. Kod Netsa su najbolji bili Bridges s 23 poena i Claxton s 14 poena i 14 skokova. Pobjeda Kingsa 101:96, a ovo je prva pobjednička sezona Kingsa nakon 17 godina.

Latest Posts

NE PROPUSTITE